Συνεδρίες

Συνεδρίες με την μέθοδο του ThetaHealing®

Οι συνεδρίες της μεθόδου Theta Healing® είναι εξατομικευμένες και πραγματοποιούνται σε επαγγελματικό και εμπιστευτικό πλαίσιο.

Η συνεδρία γίνεται πάντα με εχεμύθεια και με σεβασμό στα προσωπικά πιστεύω του κάθε ατόμου, τα προσωπικά του δεδομένα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Πώς είναι μία συνεδρία;

Η συνεδρία έχει τη μορφή συζήτησης η οποία καθοδηγείτε από τον “θεραπευτή”* και διαρκεί περίπου μία με μιάμιση ώρα. Μια τυπική μορφή συνεδρίας περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο απασχολεί το άτομο. Η συνεδρία προχωρά πάντα με την σύμφωνη συνειδητή συγκατάθεση του “θεραπευόμενου”*.

Οι συνεδρίες της μεθόδου Theta Healing® πραγματοποιούνται είτε από κοντά είτε εξ αποστάσεως μέσω skype.

Πόσες Συνεδρίες ThetaHealing χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από το θέμα ή θέματα που απασχολούν τον “θεραπευόμενο” και φυσικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.Πολλές φορές αρκεί μία μόνο συνεδρία.

Πόσο κοστίζει μία συνεδρία ThetaHealing;

Το κόστος κυμαίνεται με τον αριθμό των συνεδριών που επιθυμεί κάποιος να κάνει. Υπάρχουν συγκεκριμένα πακέτα συνεδριών με μειωμένες τιμές που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει.

Ειδικές τιμές έκπτωσης ισχύουν για ανέργους και νέους έως 25 ετών.
Επικοινωνήστε μαζί μας ΤΩΡΑ

Email:info@panagiotabarka.com, Tηλέφωνο και Ώρες επικοινωνίας:

(+30) 6942434125 (10.00π.μ.-14.00μμ και 18.00μμ-20.00μμ)

ή Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα:

  Διεύθυνση

  Αθήνα, Αττική

  Email

  info@panagiotabarka.com

  Τηλέφωνο

  (+30) 6942434125 - Ώρες επικοινωνίας: 10.00πμ-14.00μμ & 18:00μμ-20:00μμ

  Γιώτα Μπάρκα,
  Σύμβουλος της Μεθόδου Theta Healing®

  (Η μέθοδος Theta Healing® δεν υποκαθιστά τις διαγνωστικές ή θεραπευτικές μεθόδους της κλασικής συμβατικής ιατρικής. Συνεργάζεται άριστα μαζί της. Βασίζεται στην ελεύθερη βούληση του ατόμου να επιλέξει όποιες μεθόδους θεωρεί ότι θα βελτιώσουν την υγεία του και το ευ ζην του)

  *Οι έννοιες του “θεραπευτή” και “θεραπευόμενου” χρησιμοποιούνται άτυπα για να υποδηλώσουν τον σύμβουλο και άτομο που έχει απέναντί του αντίστοιχα, και δεν υποκαθιστούν τους αντίστοιχους ρόλους της κλασικής θεραπευτικής ιατρικής προσέγγισης.

  Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.