Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Σχετικά με εμένα,

  • Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν βοηθάς έναν άντρα 50 ετών να ξεπεράσει τον φόβο του για το επικείμενο χειρουργείο του και να αναπτύξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου ότι όλα θα πάνε καλά και ότι τα πάντα θα είναι ασφαλή.
  • Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν ο συνοδός “δικηγόρος στο επάγγελμα” φέρνει την 80 ετών μητέρα του και σου λέει “μα πώς καταφέρατε να την τρυπήσετε; τόσα χρόνια δεν την έχει καταφέρει κανένας χωρίς να φέρει αντίσταση…. “
  • Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπραγμάτωση εκεί που όταν οι συνάδελφοί σου έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μπροστά στο 4 ετών αγοράκι που από τον τρόμο του δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει, όταν η μητέρα του έχει εξαντλήσει τα πάντα και εσύ απλά πας και παίρνεις αίμα χωρίς αντιστάσεις, κλάματα και δράματα.
  • Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν η 32 ετών κοπέλα κατάφερε να πάρει τη ζωή στα χέρια της ύστερα από τη συστηματική δουλειά μας

Πολλά τα παραδείγματα, αλλά κάπου εκεί κατάλαβα ότι είχα την ανάγκη να βοηθήσω πολλούς περισσότερους ανθρώπους εξατομικευμένα να ξεπεράσουν τους φόβους τους, τις ανασφάλειές τους, να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και πολλά άλλα που αναφέρονται στις υπηρεσίες αυτής της σελίδας. Και κατάλαβα ότι είχα την ανάγκη να διδάξω άλλους ανθρώπους πώς να καλλιεργήσουν δεξιότητες ζωής.

Βασική μου πεποίθηση από πάντα ήταν ότι ο άνθρωπος μπορεί να υπερπηδήσει τις φαινομενικά αξεπέραστες αναστολές του και καθημερινά να γίνεται η καλύτερη έκδοση του εαυτού του.

Αποφοίτησα από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας MSc στην Δημόσια Υγεία. Για 11 χρόνια εργάστηκα στο ΕΣΥ της Ελλάδας αποκτώντας αξιοσημείωτη εμπειρία σε κομβικά τμήματα όπως το αναισθησιολογικό τμήμα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών. Εργάστηκα επιπλέον ως κλινική συντονίστρια μεγάλων οργανώσεων και καθηγήτρια.

Ταυτόχρονα με κέρδισαν το Thetahealing, οι εναλλακτικές θεραπείες, οι τεχνικές διαλογισμού, η μέθοδος Pilates, η Yoga, o κλασικός  χορός, η κινησιολογία, ο συντονισμός και ο έλεγχος των κινήσεων του ανθρώπινου σώματος, ο ρόλος της στάσης του σώματος στην παθολογία των εσωτερικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Στο ενεργητικό μου άρχισα να διαθέτω εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις και ατελείωτες ώρες σεμιναρίων, συνεδριών και προσωπικής μελέτης.

Διαπίστωσα μέσα από την εμπειρία μου ότι ήταν η ολιστική προσέγγιση των προβλημάτων αυτή που έδινε και την οριστική λύση.

Μου αρέσει να δίνω λύσεις και να είμαι διεκπεραιωτική. Συνδυάζω τις κλασικές μου σπουδές και γνώσεις με την εναλλακτική μέθοδο thetahealing.

 

Μετά τιμής,
(Παναγιώτα) Γιώτα Μπάρκα

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.