Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Σχετικά με εμένα,

Στο προσωπικό μου ταξίδι αυτοβελτίωσης

  • Είδα χρόνιες καταστάσεις υγείας να φθίνουν και προσωπικοί στόχοι να εκπληρώνονται
  • Ανέπτυξα ουσιώδης σχέσεις με την οικογένειά μου και τους φίλους μου.
  • Πλούτισα τις εμπειρίες μου.
  • Ξεπέρασα τους προσωπικούς μου περιορισμούς και κατέκτησα τα όνειρά μου.
  • Διεύρυνα την αφθονία μου
  • Βρήκα λύσεις εκεί που προηγουμένως βρισκόμουν σε αδιέξοδο.

Βασική μου πεποίθηση από πάντα ήταν ότι ο άνθρωπος μπορεί να υπερπηδήσει τις φαινομενικά αξεπέραστες αναστολές του και καθημερινά να γίνεται η καλύτερη έκδοση του εαυτού του.

Αποφοίτησα από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας MSc στην Δημόσια Υγεία. Για 11 χρόνια εργάστηκα στο ΕΣΥ της Ελλάδας αποκτώντας αξιοσημείωτη εμπειρία σε κομβικά τμήματα όπως το αναισθησιολογικό τμήμα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών. Εργάστηκα επιπλέον ως κλινική συντονίστρια μεγάλων οργανώσεων και καθηγήτρια.

Ταυτόχρονα με κέρδισαν το Thetahealing, οι εναλλακτικές θεραπείες, οι τεχνικές διαλογισμού, η μέθοδος Pilates, η Yoga, o κλασικός  χορός, η κινησιολογία, ο συντονισμός και ο έλεγχος των κινήσεων του ανθρώπινου σώματος, ο ρόλος της στάσης του σώματος στην παθολογία των εσωτερικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Στο ενεργητικό μου άρχισα να διαθέτω εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις και ατελείωτες ώρες σεμιναρίων, συνεδριών και προσωπικής μελέτης.

Συνδύασα τις γνώσεις μου για προσωπικούς λόγους με απτά αποτελέσματα.

Στην πορεία ένιωσα το εσωτερικό κάλεσμα να μοιραστώ την αποτελεσματικότητα του συνδυασμού των μεθόδων και των γνώσεων που έφερα για τους ανθρώπους γύρω μου.

 

Μετά τιμής,
(Παναγιώτα) Γιώτα Μπάρκα

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.