πώς να βρω σύντροφο

Πώς να βρω τον έρωτα της ζωής μου.

Πώς να βρω τον/την κατάλληλο/η για εμένα σύντροφο

Ότι αναφέρετε εδώ βασίζεται σε αληθινά περιστατικά

Είναι η ερώτηση που ακούω πιο συχνά για αυτό και αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο.

Πολλές φορές όταν σας ρωτώ τι θα θέλατε να αλλάξετε στη ζωή σας ή να έχετε στη ζωή σας μου απαντάτε

  • «τον έρωτα της ζωής μου»
  • «έναν άνθρωπο να με θέλει, να τον/ την θέλω και να περνάμε όμορφα».
Επειδή λοιπόν μου αρέσει να δίνω λύσεις στα προβλήματά σας και μου αρέσει η πράξη και όχι η θεωρία, θα σας δώσω ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ που μπορείτε να κάνετε ασχέτως φίλου ώστε να φτάσετε πιο κοντά στο όνειρό σας.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Βήμα 1ο – ποιον ψάχνεις;

  • Τι είδους σύντροφο χρειάζεστε;
  • Κάποιον να σας συντροφεύει τις νύχτες για να «ξεπερνάτε» τη μοναξιά σας;
  • Κάποιον με τον οποίο να βιώνετε τον αμοιβαίο έρωτα και την τρέλα; Κάποιον να παντρευτείτε;
  • Κάποιον να σας νταντεύει;
  • Κάποιον με τον οποίο να υπάρχει εμπιστοσύνη;
  • Κάποιον για το καλοκαίρι;

Βήμα 2ο – τα κατάλληλα μέρη

Σκεφτείτε και ανακαλύψτε τα κατάλληλα μέρη που είναι πιο πιθανόν να βρείτε αυτόν/ αυτήν που ψάχνετε. Αν ψάχνετε μία γυναίκα εμπιστοσύνης και ηθική για να κάνετε οικογένεια το πιθανότερο είναι να μην την βρείτε δύο το πρωί σε ένα μπαρ πίνοντας το έβδομο ποτό.

Βήμα 3ο – δράση

Έχετε ανοιχτές κεραίες. Παράδειγμα: Είστε στην παραλία με την παρέα, ζητάτε από το Θεό γυναίκα  και παραπονιέστε γιατί δεν βρίσκεται (αληθινό περιστατικό). Εν τω μεταξύ αν ρίξετε μία ματιά γύρω σας υπάρχουν αρκετές γυναικοπαρέες  –  και αρκετές ελεύθερες γυναίκες ή ακόμη και γυναίκες μόνες τους που πίνουν τον καφέ τους και κάνουν ηλιοθεραπεία. Αντί λοιπόν να σκεφτείτε μία αφορμή να αρχίσετε μία συζήτηση με κάποια που σας αρέσει, παραπονιέστε. Ότι από τα δύο και αν κάνετε να θυμάστε είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ.

Βήμα 4ο – ανακάλυψε τις πεποιθήσεις σου

Εξοικειωθείτε με την  επιστήμη των πεποιθήσεων. Δηλαδή ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις του υποσυνείδητου νου σας και αν αυτές σας βοηθούν να λάβετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι πεποιθήσεις σας είναι τα βαθιά σας πιστεύω για τον εαυτό σας. Όσο σούπερ ή τέλειος/ τέλεια και αν νομίζετε ότι είστε το πιθανότερο είναι το υποσυνείδητό σας να πιστεύει το αντίθετο ή κάτι άλλο. Και φανταστείτε ότι αυτό ελέγχει το 95% της ζωής μας. Έτσι αν πιάνεται τον εαυτό σας συνεχώς να προσπαθεί ή συνεχώς να ξεκινάει κάτι και μετά αυτό να μην πηγαίνει κάπου τότε κάποια βαθιά σας πεποίθηση σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Για να ανακαλύψετε αυτές τις βαθιές  πεποιθήσεις σας χρειάζεστε βοήθεια από κάποιον ειδικό. Ένα από τα πιο άμεσα, γρήγορα, εύκολα, ανώδυνα και διασκεδαστικά συνάμα εργαλεία είναι η μέθοδος Thetahealing η οποία εφαρμόζεται από έμπειρους συμβούλους και θεραπευτές μέσω της οποίας μπορείτε να βρείτε αυτά τα εμπόδια και να τα βγάλετε από τη μέση.

Γιώτα Μπάρκα,
Transformational Healer/ Coach, Σύμβουλος της μεθόδου Thetahealing
Leadership Coach
info@panagiotabarka.com
www.panagiotabarka.com

Leave a comment

three × 2 =

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.