how are thoughts affect body weight

Πώς να χάσω βάρος ? Πώς να πάρω βάρος? – Ρύθμιση Βάρους με ThetaHealing®

Συχνές ερωτήσεις που απασχολούν σχετικά με το βάρος

«Πώς να χάσω βάρος?» «Γιατί ότι έχασα το ξαναπήρα?» «Η ζυγαριά έχει κολλήσει ότι και αν κάνω». «Δεν μπορώ να χάσω βάρος». Η «απώλεια» βάρους με μόνιμα αποτελέσματα απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Το επιπλέον βάρος σώματος αποτελεί ενίοτε και κρίσιμο θέμα υγείας είτε είναι αποτέλεσμα λανθασμένης και άτσαλης διατροφής είτε είναι αποτέλεσμα γενετικών παραγόντων.

Συνήθεις προκλήσεις

 Οι συνηθισμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάποιος ο οποίος επιθυμεί να χάσει βάρος είναι οι εξής :
– Η σημαντικότερη : επαναπρόσληψη του «χαμένου» βάρους, και,
-αναβλητικότητα στο να επισκεφτεί ένα διατροφολόγο/διαιτολόγο
– αναβλητικότητα στο να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διατροφής (πόσες φορές δεν έχετε πει ότι από Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα, και έχουν περάσει πολλές Δευτέρες που ξεκινάτε?)
– ασυνέπεια στην έναρξη του διατροφολογικού προγράμματος (πόσες φορές ξεκινήσατε δίαιτα και την δεύτερη ή τρίτη κλπ μέρα την διακόψατε)
-ασυνέπεια στην τήρηση του διατροφολογικού προγράμματος,

Γιατί ThetaHealing? Με το ThetaHealing® εργαζόμαστε και δίνουμε λύση στις παραπάνω προκλήσεις του βάρους.

Αρχικά, Το Thetahealing® ως μέθοδος ενεργειακής-εναλλακτικής θεραπευτικής προσέγγισης εργάζεται με την συνειδητότητα του νου και τον τρόπο με τον οποίο ο νους μας αντιλαμβάνεται το σώμα μας. Εδώ το Thetahealing® πρωτοπορεί, καθώς με τις τεχνικές που διαθέτει διευρύνουμε στην συνειδητότητά μας και άρα τον τρόπο που ο νους μας βλέπει το είναι μας και το σώμα μας. Καθώς διευρύνουμε την σκέψη μας, ανακαλύπτουμε την λύση στο θέμα του βάρους.
Με το ThetaHealing δουλεύουμε με τις περιοριστικές –αρνητικές πεποιθήσεις που ασυνείδητα κάνουμε και οι οποίες μας οδηγούν στο να ξαναπάρουμε το «χαμένο» βάρος. Οι πεποιθήσεις στον σύνολό τους σηματοδοτούν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε. Οι πεποιθήσεις μας είναι το σύνολο των «πιστεύω» μας, η «αλήθεια» μας και άρα η «αλήθεια» με την οποία βλέπουμε τον εαυτό μας.

Αναβλητικότητα και ThetaHealing®

Επιπροσθέτως, με το ThetaHealing εργαζόμαστε πάνω στην αναβλητικότητα. Δουλεύουμε πάνω στο γιατί είμαστε αναβλητικοί στο να ξεκινήσουμε και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ή και γυμναστικής. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι με το ThetaHealing εργαζόμαστε και πάνω σε θέματα αυτοπεποίθησης  και αυτοεκτίμησης που συνήθως σχετίζονται άμεσα με την απροθυμία μας. Η εσωτερική εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και για το «είναι» μας παίζει κρίσιμο ρόλο στο να αποκτήσουμε το επιθυμητό βάρος.

Αρνητικές σκέψεις  και Thetahealing®

Επιπλέον, Με τις τεχνικές που διαθέτει η μέθοδος ThetaHealing εργαζόμαστε πάνω στις περιοριστικές πεποιθήσεις δηλαδή τις αρνητικές σκέψεις που κάνουμε ασυνείδητα και οι οποίες μας μπλοκάρουν από το να απαλλαγούμε από το επιπλέον βάρος ή από το να αποκτήσουμε επιθυμητό βάρος.

Συμπέρασμα

Η ρύθμιση του βάρους σε επιθυμητά επίπεδα είναι εφικτή και ασφαλής. 

Παναγιώτα Μπάρκα,
Πιστοποιημένος Σύμβουλος της μεθόδου ThetaHealing, www.panagiotabarka.com

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.