our fears create our edifice

«Οι φόβοι μας, δημιουργούν το οικοδόμημά μας-ThetaHealing®»


Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η μέθοδος Thetahealing®?

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα παράδειγμα για να σας εξηγήσω πώς η μέθοδος ThetaHealing® μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε καθημερινές, επαναλαμβανόμενες και  προβληματικές καταστάσεις ζωής .

Η ζωή σαν μία πολυκατοικία-Πώς παρεμβαίνει το Thetahealing®?

Έστω ότι η ζωή σας είναι σαν μία πολυκατοικία. Αυτή η πολυκατοικία έχει πολλούς ορόφους και εσείς στέκεστε στην κορυφή της βλέποντας την θέα. Κάτω από αυτούς τους πολλούς ορόφους βρίσκονται τα θεμέλια της πολυκατοικίας σας, πάνω στα οποία έχετε δομήσει την ζωή σας. Όμως έτσι όπως στέκεστε στην κορυφή  έρχονται διάφορα συμβάντα στη ζωή σας πολλά από τα οποία εσείς ενδεχομένως θεωρείτε «τυχαία» ή και «αναμενόμενα». Αυτά τα συμβάντα μπορεί να είναι- και συχνά είναι -σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά θέματα υγείας. Άλλα συμβάντα αφορούν καταστάσεις και γεγονότα δυσάρεστα τα οποία βιώνεται επαναλαμβανόμενα στη ζωή σας. Εσείς- και μάλλον και το περιβάλλον σας -θεωρείται «φυσικό» να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, μιας και αναφερόμαστε στην ανθρώπινη φύση. Εδώ θα σας το «χαλάσω» λιγάκι και το ίδιο θα κάνει και το ThetaHealing®.

Οι φόβοι μας τα θεμέλιά μας- Τι μαθαίνουμε από το ThetaHealing®?

 Συχνά τα θεμέλια της πολυκατοικίας μας αποτελούν φόβοι εσωτερικοί και μη συνειδητοί. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι εμείς δεν έχουμε επίγνωση ότι «τους έχουμε». Αυτοί οι φόβοι πολλές φορές μπορεί να έχουν κληρονομικό υπόβαθρο, να τους έχουμε αποκτήσει στην παιδική ηλικία ή να έχουν προκύψει στην πορεία της ζωής μας. Αγνοούμε την ύπαρξή τους και αρχίζουμε και χτίζουμε ορόφους πάνω σε αυτούς για να φτιάξουμε την ζωή μας- την πολυκατοικία μας. Αυτοί οι όροφοι αντιπροσωπεύουν στρώματα σκέψεων και πράξεων που κάνουμε για να φτάσουμε στην  «κορυφή» της ζωής μας.

Ο εαυτός μας, στέλνει το μήνυμα

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι εκεί πάνω που είμαστε ο εαυτός μας αντιδρά. Και πώς αντιδρά? Αρρωσταίνει. Και όταν λέω αρρωσταίνει μην φανταστείτε πάντα μια σοβαρή «ανίατη» ασθένεια. Εδώ αναφέρομαι σε μία ευρύτερη κλίμακα θεμάτων υγείας όπως για παράδειγμα συχνοί χρόνιοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, παθήσεις του εντέρου, ακμή ή θέματα βάρους. Ο εαυτός μας είναι αυτός που μας επικοινωνεί το μήνυμα. Το αν θα λάβουμε εμείς αυτό το μήνυμα, αν θα το αξιολογήσουμε και αν θα προβούμε σε δράση εξαρτάται από το πόσο καλή σχέση έχουμε με τον εαυτό μας και πόσο καλά τον ακούμε τελικά.

Πώς μπορεί ένας σύμβουλος της μεθόδου ThetaHealing® να σας βοηθήσει?

Ένας έμπειρος «θεραπευτής» της μεθόδου ThetaHealing® μπορεί να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στο να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας, να βρείτε τα θεμέλιά σας και να σας βοηθήσει να χτίσετε καινούργια. Με την δική σας συνειδητή συγκατάθεση η μέθοδος ThetaHealing® σας προάγει πιο κοντά στον εαυτό σας και σε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς. Η θέα που μπορεί να θαυμάζεται από την πολυκατοικία σας μπορεί να είναι η λάθος θέα για εσάς. Ο εαυτός σας, σας το επικοινωνεί με κάποιο τρόπο.

Συμπέρασμα- Ποιο το τελικό αποτέλεσμα?

Η επιστήμη πλέον και η κβαντική φυσική τεκμηριώνουν ότι η φυσική πραγματικότητα όπως την βιώνουμε στην καθημερινότητά μας διαφέρει από αυτό που μπορεί να αντιληφθεί  ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Όμως  πλέον με τεχνικές όπως το ThetaHealing® ο άνθρωπος σαν ον μπορεί να εργαστεί με τους φόβους του και τα περιοριστικά συναισθήματα του και να απογειώσει το δυναμικό του. Τελικό αποτέλεσμα είναι να βιώνει την αρμονία με τον εαυτό του και το περιβάλλον του σε όλο το  φάσμα των δραστηριοτήτων του. Μία συνεδρία με έναν έμπειρο σύμβουλο της μεθόδου ThetaHealing® θα σας πείσει για το αποτέλεσμα που είναι η πιο υγιής και καλύτερη ποιότητα ζωής για εσάς.

Παναγιώτα Μπάρκα,
Πιστοποιημένος Σύμβουλος της μεθόδου ThetaHealing®, www.panagiotabarka.com

Leave a comment

one × 4 =

Copyright © 2018 PanagiotaBarka.com All rights Reserved | Powered by Cloud O.E.